Vai “Jaunais laiks” maksā par komentāriem interneta portālos? (ekrānšāviņš)
Publicēts 12. februārī, 2009.
Parasti tā nedaru, tomēr tā kā konkrētā tēma par Repši kā iespējamo valdības vadītāju mani interesēja un neļāva klusēt, iegāju TVNET raksta komentāru sadaļā, lai uzzinātu, vai ir cilvēki, kas domā man līdzīgi, kā arī izteikt savu sasāpējušo viedokli.

Nedaudz palasot šos TVNET komentārus, manu uzmanību piesaistīja vairāki viens pēc otra sekojoši ieraksti, kuros bija izteikta asa kritika un pat apvainojumi pie varas esošajām partijām, turpretī cildināti vieni – Jaunā laika pārstāvji. Jā, protams, var būt cilvēki, kuriem patīk jaunais laiks, tomēr šie komentāri likās pārāk sistemātiski, strukturēti, savstarpēji līdzīgi.

Tas manī radīja aizdomas, tāpēc intereses pēc apskatīju arī citus rakstus, kuros atradu ko līdzīgu – negatīvu fonu radošus, līdzīgi veidotus komentārus par visdažādākajām tēmām, kas skar šī brīža pozīcijas partijas. Nenoliegšu, ka apzinos, ka tauta šobrīd ir visai kritiski noskaņota pret valdību un situāciju valstī, tomēr rodas iespaids, ka ir vēl kādi spēki, kas šo atmosfēru vēl “sakurina”. Rodas jautājums – vai tiešām “Jaunais laiks” maksā par interneta portālu komentāru satura veidošanu zināmā mērā ne vien, radot cilvēkos negatīvas izjūtas, bet arī dezorientējot un mēģinot maldināt par dažādiem valstiski svarīgiem jautājumiem.

Jā, vēlēšanas ir tuvu, tomēr kaut ko tādu negaidīju. Varbūt vēl ir kāds pievērsis uzmanību šiem “Jaunā laika” slavinošajiem masveida komentāriem?

Lūk, viens no viņiem:


Komentāri (6)
nauris: repshe ir viens riktigs hlams
13/02/2009 00:08
Lily: Hallo from Mars! Our agent Repshe is ready to land on planet Earth.
13/02/2009 00:13
Chirix: Nu bāāāigā sazvērestība.
Es savukārt varētu izvirzīt versiju, ka JL zem biroja ir katakombas, kurās pie datoriem pieķēdēti nozmobēti vergi JL tēkreklos spiesti čekot visus internet portālus un spamot Repši slavinošus komentārus, lai saņemtu savu dienišķo pārtikas devu.

a, ja nopietni:
Ieva, vai esi dzirdējusi par tādu lietu kā partiju jaunatnes organizācijas? Jaunie "JēLīši" tur paši bez kādas samaksas drukā komentārus. Tāpat kā "TPaJOlīši" savus.
13/02/2009 09:43
Mikausis: Chirix, par to sazvērestības teoriju žetons no manis :D
13/02/2009 10:13
Māris: Ieva, esmu pats kritizējis un noniecinājis TP līderus. Tā kliķe (arī LPP, LZZS, TB) visu šo gadu laikā Valsti ir izzaguši. Skumji, ka Tu to nesajēdz. Iekšā viss vārās pret Tevi- gludā smadzene. Atšķirībā no pārējām, tā ir ideālistu partija un ja bijusī valdības kliķe atkal nenometīs JL, tad no krīzes arī tiksim ārā. Man skmji par Tevi un Tev līdzīgiem gludzsmadzeņiem.
Lai veicas JL!!
Mk
13/03/2009 22:41
google: Māri, tu sēnes esi saēdies? Kāda ideālistu partija? :D :D :D zirgam jāsmejas, tādi "ideālisti".
14/03/2009 00:47
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: