Sociķi raksta pašslavinošus komentārus internetā
Publicēts 19. aprīlī, 2009.
Šodien pamanīju cik aktīvi, tuvojoties vēlēšanām, partijas izmanto dažādas bezmaksas reklāmas iespējas, ka pat atsauksmju portālā Buzz.lv sociķi ir "iegūlušies" ar TIK ĻOTI "ticamu" vēlētāja atsauksmi, ka nevar nepasmaidīt. Un par ko gan ir šī atsauksme? Tikai par to, ka LSDSP ir kā balta un vēl negrēkojusi jaunuve, kamēr pārējās partijas ir netīras kārpucūkas... Nekādu citu informāciju tā nesniedz, kaut meklē ar palielināmo stiklu...

Lūk, sociķu teksts no Buzz.lv:

"Latvijas sociāldemokrāti (LSDSP)
Nesen vajadzēja uzzināt vienu tiesību jautājumu, kas saistīts ar politiku - draudzene pierunāja, ka vajag izmantot vēlēšanu bumu un aiziet uz partiju birojiem, jo tagad jau visi gribēs paspīdēt un palīdzēt. Tā arī izdarīju. Un patiesībā ļoti labi izdevās salīdzināt, beigās pat palika interesanti un pastaigāju vairāk, nekā vajadzēja. Kopsavilkums ir tāds - Jaunais laiks grib tikai pamuldēt un nozvejot balsis, apelējot pie kaut kādām latvietisma jūtām, kuras paši nemāk pamatot, Tautas partija vispār nezina, par ko runā vienkāršie cilvēki, Saskaņas centrs ir pārāk aizrāvušies ar kampaņu, un tikai LSDSP cilvēki domā līdzi tam, kas notiek reāli nevis grāmatiņu teorijā, bet praktiski, ņemot vērā realitātes izmaiņu nianses. Paldies sociāldemokrātiem par noderīgu konsultāciju, novēlu arī citiem Latvijas politiķiem sasniegt tādu līmeni."

Links: http://buzz.lv/uznemumi/tiesibas-drosiba?o=402&op=400

Paskatieties tekstu! Tur nav absolūti nekas rakstīts par problēmu "... uzzināt vienu tiesību jautājumu, kas saistīts ar politiku...", bet gan tikai stāstīts cik slikti ir pārējie un labi paši sociķi. Dārgie draugi! Biedri! Jūs, kas esat Ļeņina mazbērni! Vai tad tiešām Jūs esat tik sliktās domās par Latvijas interneta lietotājiem, ka strādājat tik zemā līmenī?

Acīmredzot sociķi mācās no JL, bet pagaidām viņiem tas vēl īsti nepadodas:
http://ieva.mix.lv/articles/vai-%E2%80%9Cjaunais-laiks%E2%80%9D-maksa-par-komentariem-interneta-portalos-ekransavins


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: