Pie „Lemberga hūtes” atrasts liels daudzums sprādzienbīstamu priekšmetu
Publicēts 8. novembrī, 2008.
Vakar, 7.novembrī, Zemessardzes 54.Inženiertehnsikā bataljona Nesprāgušās munīcijas neitralizēšanas (NMN) rotas karavīri devās izsaukumā uz Ventspili, lai neitralizētu 67 aviācijas bumbas.

Bumbas tika atrastas rakšanas darbos pie atpūtas kompleksa „Lemberga hūte”. Tās šajā vietā atradušās kopš II Pasaules kara. Bumbas piederējušas vācu armijai. Kopējais atrasto sprādzienbīstamo priekšmetu svars ir 6 tonnas. Astoņi NMN speciālisti tos šodien nogādāja uz šautuvi netālu no Ventspils. Tur sprādzienbīstamie priekšmeti šīs dienas laikā tiks neitralizēti uzspridzinot. 

Komentāri (2)
NighttraiN: Pats jautrakais protams, ka Ventspilī, tāpat kā Bagdādē, viss mierīgi, nekādas oficiālas info. Pa logiem spradzienu viļņi visu dienu deva tā, ka bail tiem klāt bija tuvoties. Kam nejautāju, neviens nezināja teikt kas tas tāds par bumiem. Versijas bija sakot ar Nato iznicinātājiem kuriem lidojot rodas šāda veida troksnis,un visbeidzot ar to kā steidzāmi jaevakuejas jo osta k/kas sprāgst:) Tikai svētdien paspruka ziņas par tam bumbam. Ar informāciju šoreiz padalijas citu pilsētu paziņas un radi, kuri zvanijas un interesejas vai Ventspils neuzlidoja vēl gaisā un viss ir ok.
10/11/2008 04:05
ehh: uz Jauno gadu varēja pataupīt )!
23/12/2009 15:24
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: