Latvijas tūrisma mājas lapa
Publicēts 14. aprīlī, 2008.
Latvijā izveidots līdz šim apjomīgākais tūrisma portāls „Visitlatvia.lv”.

Jaunais tūrisma portāls „Visitlatvia.lv” piedāvā līdz šim plašāko informāciju par tūrisma iespējām visos Latvijas novados, tiešsaistes viesnīcu rezervēšanas sistēmu un unikālu konferenču izmaksu aprēķināšanas un rezervēšanas sistēmu.

Portāls tapis, lai centralizētu nozares aktuālo informāciju, tuvinātu pakalpojuma sniedzēju un patērētāju intereses, un tādā veidā uzlabotu Latvijas tūrisma popularitāti un tūrisma pakalpojumu sniedzēju darba kvalitāti.

Valts Kleins, „Visitlatvia.lv” valdes priekšsēdētājs: „Mums, portāla veidotājiem, pašiem ļoti patīk ceļot. Līdz šim ceļot pa Latviju ir bijis problemātiski - ar to saprotot maršruta veidošanu, viesnīcu atrašanu un rezervēšanu, izmaksu aprēķināšanu. Šī dziļi personiskā pieredze tad arī bija galvenais iemesls radīt mūsuprāt Latvijā labāko tūrisma portālu. To veidojot, mēs smēlāmies labākās idejas gan no pašu pieredzes, gan pētījām labākās tūrisma portālu lapas citās zemēs. Patlaban portāls uzsācis partneru uzņemšanas programmu, jo esam pārliecināti, ka tieši sadarbība ir viena no galvenajām portāla veiksmes atslēgām. Mēs aicinām visus tūrismā ieinteresētos uzņēmumus un iestādes sazināties ar mums, lai ievietotu plašāku tekstuālo un vizuālo informāciju par viņu sniegtajiem pakalpojumiem!”

http://visitlatvia.lv/


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: