"... kaut arī savulaik fotografējusies pie augstsprieguma skapja." Vai partija Pilsoniskā Savienība ir pie pilna prāta? (CITĀTS)
Publicēts 29. novembrī, 2008.
Partija „Pilsoniskā Savienība” šodien izplatījusi preses relīzi par to, ka tās pārstāve Janīna Kursīte "... ir sveika un vesela, kaut arī savulaik fotografējusies pie augstsprieguma skapja." Jāsaka gan, ka iepazīstoties ar šīs preses relīzes saturu, rodas vairāki jautājumi par pašas partijas, vai vismaz atsevišķu tās biedru, veselības stāvokli.

Tālāk citāti no PS preses relīzes:

„Pilsoniskā savienība”: ļoti svarīgā persona un lieliskais cilvēks Janīna Kursīte ir sveika un vesela. Ar šo partija „Pilsoniskā Savienība” (PS) vēlas paziņot cienījamiem nra.lv un vipi.lv redaktoriem un visai sabiedrībai, ka Dr.habil.philol., LZA akadēmiķe, LU profesore, LU Filoloģijas un Mākslas fakultātes Folkloristikas un etnoloģijas katedras vadītājas p.i. un kopš 27. novembra arī 9. Saeimas deputāte Janīna Kursīte ir sveika un vesela, kaut arī savulaik fotografējusies pie  augstsprieguma skapja.

PS kategoriski noraida minēto interneta mediju izteikto versiju, ka „Pilsoniskā savienība” ņirgājas par Kursītes kundzi. PS ļoti augsti vērtē savu kolēģi un viņas personīgo brīvību fotografēties pat tādās vietās, kas atsevišķiem plašsaziņas līdzekļiem liek nodrebēt izbailēs. PS šiem medijiem var piegādāt vēl citas, ne mazāk „drosmīgas” fotogrāfijas – vienā no tām kāds PS biedrs redzams ar milzīgu kaķi, citā – kāds PS valdes loceklis draudīgi tur rokās motorzāģi utt., u.tml.

PS vēlas informēt, ka jau nākošnedēļ partijas mājaslapā www.pilsoniska-savieniba.lv varētu tikt ievietota J. Kursītes oficiālā bilde, kāda ir katram Saeimas deputātam, ja vien Kursītes kundzei pašai šī fotogrāfija patiks. PS arī vēlas paziņot, ka PS nemaz neņirgājas par minētās nra.lv publikācijas tiešo autoru, bet atklāti pauž apbrīnu par žurnālista izdomu un talantu.


Komentāri (3)
Chirix: Nu nez - man liekas diezgan asprātīgi. It sevišķi tā vieta par kaķi un motorzāģi. :D
Cik muļķīgs uzbrauciens, tik muļķīga atbilde un visiem jautri. Priekā!
29/11/2008 23:04
NighttraiN: Pilnīgi piekritu "PS" paziņojumam. Ja kādam(ai) skauž (ir pretenzijas) tas(pret to) ko kāds ir izdarijis kaut ko ārpus mietpilsoņu stereotipu ramjiem izejosū, lūdzu, visi ceļi vaļā, dariet labāk, gudrāk, pareizāk. Tiklidz nav ko stadīt preti, tad jaklusē, nevis jamazga citu drebes. Tiklīdz būs riciba kura pārsit augstākminetu, tad bus tiesības spriest un apspriest.
30/11/2008 00:37
Jeremy: Absolūti lieliska preses relīze, kas parāda, ka kādam Latvijas politikā tomēr piemīt arī kāds maķenītis humora izjūtas. Jaunam politiskam spēkam nekas nav svarīgāk, kā atšķirties no masas - žetons tam, kurš izdomāja. Un skumji par šī ieraksta autori, kas sašūmējās :D
30/11/2008 04:51
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: