Jauns „Google” konkurents
Publicēts 17. martā, 2008.
„Search me” piedāvā jaunas iespējas interneta sērfotājiem.

Uzslavējama ir uzdrošināšanās uzsākt ko jaunu sfērā, kurā jau mitinās tāds gigants kā „Google”, kurš, šķiet, visiem interneta lietotājiem jau kļuvis par pašsaprotamu sērfošanas sastāvdaļu. Tomēr jaunais interneta meklētājs „Search me” nāk ar jaunām opcijām – iespēju apskatīt mājas lapas vēl pirms jūs uzklikšķināt uz linka.

Kad ierakstāt meklētājā atslēgas vārdu, tas parāda ne vien adreses un nelielu lapas aprakstu, bet arī attēlu ar tās vizuālo noformējumu. Šis ir pirmais šāda tipa vizuālais meklētājs interneta vidē.

Patlaban projekts atrodas beta versijas stadijā, taču gribētāji ir iespējams saņemt ielūgumu, ievadot savu e-pasta adresi SearchMe mājaslapā.

searchme.com


Komentāri (2)
gabis: Nu, diez vai šo var nosaukt par Google konkurentu. Pirmkārt - tādu trīklu, kādu uzaudusi google, šis meklētājs diez vai uzaudīs. Otrkārt- šāds grafisks risinājums rij ārkārtīgi daudz datora jaudas.
Tas ir glīti, mazliet ekstravaganti. Džentlmeņiem no reklāmas aģentūrām, kas brauc ar ferrari un lieto MacBook par 3000 dolāriem. :)
17/03/2008 17:39
The Incredible Man is Back: patiik, tieshaam meklejot kaut ko visu laiku saskaramies ar to ka lietojam back pogu jo nezinam vai uzspiestajaa resursaa ir vajadziiga info
17/03/2008 19:20
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: