Iepazīstieties - brokoļi un puķkāposti ap kaklu!
Publicēts 24. februārī, 2008.
Katrs sajūk prātā nedaudz savādāk. Un kamdēļ gan viena no iezīmēm, pēc kuras atšķirt cilvēkus, kurus 'atstājis prātiņš', nevarētu būt kāds brokolis vai puķkāposts ap kaklu? Bet, izrādās, ka nē. Tā tagad būs laba stila un gaumes iezīme karojošiem veģetāriešiem (vegāniem), tā cenšas iestāstīt kāds vācu mākslinieks.

Mākslinieks Otto fon Kvasts (Otto von Quast) piedāvā savu jauno rotaslietu kolekciju „Veggie Jewels” – tie ir brokoļi, kuri veidoti no augstas klases sudraba, kā arī ļoti autentiska izskata zelta zirņi. Jāatzīst, ka mākslas priekšmeti veidoti ar patiesu rūpību un ir nevis šo dārzeņu stilizācija, bet gan teju perfekts atveidojums dārgmetālos.

Savā mājas lapā Otto fon Kvasts diezmžēl gan nemin, kāda varētu būt iespējamā cena šiem smalkajiem izstrādājumiem, bet gan aicina par to vienoties ar katru pircēji atsevišķi. Protams, paredzēts, ka īpaši šīs kolekcijas piekritēji būs vegāni – cilvēki, kuri uzturā nelieto nedz gaļu, nedz piena izstrādājumus, nedz arī olas, bet gan tikai dārzeņus.

Vairāk info: http://www.ottovonquast.com/de/produkt/gemuese-juwelen.html


Komentāri (2)
SkaKri: Veģetārieši nav vegāni, nejauc.
24/02/2008 01:51
simbel: Kā, nemin - tur tak skaidri un gaiši norādītas cenas eiro plus piegāde Vācijā vai ne-Vācijā :)
Bet vispār mantiņas jocīgas, īpaši tie zirņi.
24/02/2008 12:34
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: