Eiroparlamenta deputātei Sandrai Kalnietei - prasta bābu valoda
Publicēts 14. novembrī, 2009.
Cik daudz interesanta par politiķiem var uzzināt mikroblogošanas portālā Twitter.com, it sevišķi tajos profilos, kur autori raksta patstāvīgi, nevis uztic šo grūto uzdevumu saviem preses sekretāriem. Lūk, atkal negatīvā nozīmē izcēlās Eiroparlamenta deputāte Sandra Kalniete (PS), kura LTV raidījumā 100. pants runājošo veselības ministri Baibu Rozentāli nosauc par "tarkšķošu tantiņu".

Var ministre kādam patikt, var nepatikt. Pieļauju, ka viņas teiktajā varēja just demagoģiskas iezīmes, taču jo sliktāk uz Rozentāles fona izskatījās LTV žurnālistes Aija Kinca un Iveta Elksne, kuras pat necentās slēpot savu naidīgo attieksmi, kas jau pašā pamatā izslēdz objektīvas žurnālistikas iespējamību. Īsāk sakot, ja Baiba Rozentāle TV raidījumā demonstrēja, ka ir laba speciāliste savā jomā un laba demagoģe (vajadzētu viņai tomēr aiziet uz Domburšovu - būtu interesanti. Domburs ir tikpat labs demagogs), tad LTV žurnālistes izskatījās kā pelēkas viduvējības. Brīnos tikai kāpēc gan Latvijas nodokļu maksātājiem tādas par savu naudu ir jāuztur...

Bet par Sandras Kalnietes repliku - pieņemsim zināšanai, ka zem skaistās Eiroparlamenta deputātes čaulas ir visādā ziņā samērā prasts un neaudzināts cilvēks.

http://twitter.com/Kalniete/status/5689452153 

 


Komentāri (6)
Uldis: Jopcik, cik gan stulbai jaabuut vecenei, lai savu stulbumu paraadiitu shitaa publiski :D
14/11/2009 20:02
Ilze: Nu Kalniete nekad ar īpašu intelektu nav izcēlusies...
14/11/2009 21:33
Una: Abas labas, vienā maisā bāžamas.
15/11/2009 16:33
Chirix: Neesmu sajūsmā par Kalnieti, bet šoreiz viņas teiktajam piekrītu par 100%.
16/11/2009 11:06
Mārtiņš Štāls: Konkrētais raidījums bija izgāšanās, žurnālisti bija pilnīgi nesagatavojušies. Liela vilšanās par Panu kleksi, kurš izrādās ir spējīgs tikai uzdot dienas jautājumu, bet ja uz to atbild tad paliek klusu - iespaids tāds, nevajadzēja tusēt vakar līdz vieniem naktī, bet sagatavoties intervijai. Baiba bija sagatavojusies, lai arī nosaukt ģimenes ārstus par nekompotentiem, bija dīvains solis, tomēr viņa jau galvā bija izgājusi cauri šai diskusijai un pati bija priecīga cik viss labi sanāk, kad oponenti ir tik vāju.
Kas attiecas uz Sandru Kalnieti, tad viņa iekļaujās vidē - manu prāt Twitter ir tā vieta, kurā tevi nekritizē par formulējumiem un pareizrakstību. Savukārt Kalnietei nevajadzētu paust savu naidu, bet operēt tikai ar faktiem, tādejādi izpelnoties inteliģenta cilvēka slavu.
16/11/2009 14:16
Ko nu staasti: Ieva, paklau!

Palasijos tavus rakstus.

Vai ir pasaule vispar kads, kurs Tev patik?

Vienam prasta valoda, otrs maizi nemak izcept, tresais baz degunu kur nevajag utt. utml.

Tikai viena pati Tu stavi apgarota baltaas draanaas... :)

Savaacies, biski, meitin...
20/11/2009 11:31
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: