"Deloitte" pagarina pieteikšanās termiņu stipendiju programmai "Student Awards"
Publicēts 28. aprīlī, 2008.
Starptautiskais audita un biznesa konsultāciju uzņēmums Deloitte pagarina pieteikšanos stipendiju programmai "Student Awards" līdz šī gada 6. jūnijam.

Jau informēts, ka "Student Awards" ietvaros Deloitte piešķirs trīs stipendijas katru Ls 1000 apmērā labākajiem bakalaura un maģistra darbiem finanšu, ekonomikas, uzņēmējdarbības un jurisprudences specialitātēs.

"Studentu interese un atsaucība par programmu ir ievērojama, taču liela daļa interesentu pauduši, ka līdz 30. aprīlim nepaspēj iesniegt savus bakalaura vai maģistra darbus. Tādēļ Deloitte pagarina pieteikšanās termiņu vairāk kā par mēnesi, lai visiem interesentiem dotu iespēju sacensties par labākā darba autora titulu," komentē Antra Dunkure, Deloitte personāla daļas vadītāja.

Interesi par "Student Awards" pauduši Latvijas augstskolās studējošie pašmāju studenti, kas pēta gan Latvijas uzņēmumu cenu politiku, gan Latvijas un ārvalstu uzņēmumu attiecības. Tāpat atsaucību izrādījuši arī studenti no ārvalstīm, kas ieradušies studēt Latvijas augstskolu apmaiņas programmās un izvēlējušies rakstīt diplomdarbus par aktuālām tēmām un norisēm Latvijā. Līdz šim lielākā atsaucība saņemta no Rīgas Ekonomikas augstskolas un Rīgas Tehniskās universitātes studentiem.

Deloitte joprojām aicina studentus iesūtīt savu bakalaura vai maģistra darbu kopijas līdz šī gada 6. jūnijam latviešu vai angļu valodā personāla daļas vadītājai Antrai Dunkurei, Grēdu ielā 4a, Rīgā, LV-1019, vai uz e-pastu: adunkure@deloitteCE.com. Darbu iesniedzot, jānorāda personiskie kontakti un atbildīgais akadēmiskais personāls.

Stipendiju programmas "Student Awards" nolikums pieejams lejupielādei: http://www.deloitte.com/dtt/article/0,1002,cid%253D191144,00.html


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: