Balsojums par vides žurnālistiem
Publicēts 13. maijā, 2008.
Katram Latvijas iedzīvotājam dota iespēja izvēlēties, viņaprāt, labāko Latvijas vides žurnālistu.

Šogad katram dota iespēja līdzdarboties labāko vides žurnālistu novērtēšanā. Jau otro gadu konkursa „Labākais vides žurnālists” pastāvēšanas vēsturē, lai veicinātu sabiedrības līdzdalību konkursa norisē, konkursā pieteiktie darbi tiek nodoti arī sabiedrības vērtēšanai.

Visi žurnālistu iesniegtie darbi (nominācijās: Labākā publikācija presē, Labākais TV raidījums/sižets un Labākais radio raidījums/sižets) piedalās arī cīņā par „Gada labākā vides jautājuma atspoguļojuma (pēc sabiedrības viedokļa)” laureāta godu un naudas balvu 1000,00 latu apmērā!

Visi konkursam pieteiktie darbi ir ievietoti Vides ministrijas mājas lapā – http://www.vidm.gov.lv – sadaļā „Konkursi”. Katrs Latvijas iedzīvotājs, pēc iepazīšanās ar pieteiktajiem darbiem, ir aicināts nodot savu balsi par vienu iesniegto darbu – nosūtot sava favorīta vārdu un uzvārdu, kā arī darba nosaukumu uz e-pastu prese@vidm.gov.lv līdz š.g. 31.maijam.

http://www.vidm.gov.lv/lat/konkursi/labakais_vides_zurnalists_2008/?doc=6187


Komentāri (3)
Džerijs Šterns: Ieliec arī tiešo linku labāk
http://www.vidm.gov.lv/lat/konkursi/labakais_vides_zurnalists_2008/?doc=6187
13/05/2008 10:28
Mikausis: interesanti, ka šeit nav neviens pieteikts no vides faktu žurnālistiem. pilns ar tv3 beztabu sižetiem.
13/05/2008 11:00
Chirix: Tur pašiem jāpiesakās, ja nemaldos. Konkursu rīko Vides ministrija, kurai Vides fakti mēdz arī ieknābt un norādīt uz birokrātu neizdarībām. Tādēļ laikam arī izdomāja netērēt laiku. Naudas prēmijas gan tur vismaz pērn bija tīri labas.
13/05/2008 11:03
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: