Arābu šeihs savai Lambo automašīnai veic eļļas maiņu Londonā. Dabas aktīvisti sašutuši. Slavens komiķis izsmej šos aktīvistus t.s. "planētas glābējus" (YouTube video)
Publicēts 2. augustā, 2008.
TVNET publicēts raksts par to, kā nelabojamie tirliņi t.s. vides aktīvisti sašutuši par to, ka viens arābu šeihs savai Lamborghini automašīnai tehnisko apskati veicis Londonā, pie tam aiztransportējot savu auto uz Londonu ar lidmašīnas specreisu. Nu un?

Tirliņi - vides aktīvisti izsakās: "Tas mani šausmina. Šis ir vēl viens piemērs tam, kā bagāti cilvēki ar savu naudu izmanto un piesārņo zemi," saka vides aktīvistu biedrības "Plane Stupid" pārstāve Dženija Evansa. Savukārt vides aktīvistu organizācijas "Friends of the Earth" pārstāvji uzsvēra, ka "Lamborghini" automašīnu radītais piesārņojums jau tā ir pārmērīgs, tomēr šāda rīcība vidi postošu uzvedību paceļ jaunā līmenī.

Vismaz viens loģiski domājošs komentētājs ir uzrakstījis pie raksta sekojošo: "Dabas aizsardzība protams ir laba lieta, bet nevajag jau parspīlēt, un kļūt smieklīgiem, tas ir tikkai normāli, ka tik izcilai mašīnai cilvēks vēlas to labāko apkalpošanu, un ja viņš to var atļauties tad kāpēc nē. Un vēl zinot, kā šeihi iegulda savus līdzekļus sava reģiona ekanomiskajā atīstībā un izaugsmē, stulbi ir brēkt, ka viņi neliederīgi izmanto savus līdzekļus... bet tā jau ir cillvēki laikam grib, lai viņiem vienkārši iedot labus apstakļus, bet ja viņiem rada augsni labai dzīvei un viņi to neprot izmantot tā jau ir viņu problēma. Diez vai dabas aizstāvji ir pareiķinājuši cik daudz "Greenpeace" organizācija piesārņo gaisu braukalējot apkārt ar savu slaveno kuģiti kuram ir novecojis dīzeļmotors. Plus vēl tā laiviņa brauc uz dīzeļa, kurš visdrīzāk taisīts no naftas, kura sūknēta ar šī pašā šeiha naftas torni ..."

Vēl precīzāk par šo jautājumu izsakās slavenais komiķis George Carlin savā priekšnesumā ar zīmīgu nosaukumu "Saving The Planet". Ir vērts noskatīties.

Video šeit: http://www.youtube.com/watch?v=dyxuVFzKypU

TVNET raksts: http://www.tvnet.lv/auto/raksti/cilveks/article.php?id=4893286


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: