Ar lidmašīnu uz Viļņu 7 reizes dienā
Publicēts 1. aprīlī, 2008.
Lietuvas galvaspilsēta Viļņa ir pirmā pilsēta, uz kuru no lidostas „Rīga” ir lielākais lidojumu skaits darba dienās.

No Rīgas un Viļņu no pirmdienas līdz piektdienai ir septiņi lidojumi dienā. Sestdienās uz Viļņu iespējamas doties divreiz, bet svētdienās, sākot no 18 .maija – trīs reizes dienā.

No 31.marta, Lietuvas nacionālā aviokompānija „FlyLAL” sāk regulārus tiešos lidojumus no Rīgas uz Viļņu. „FlyLAL” šajā maršrutā darba dienās lidos četras reizes dienā, bet brīvdienās vienreiz dienā. No 18.maija Lietuvas nacionālā lidsabiedrība svētdienās uz Viļņu lidojumus veiks divreiz dienā.

No Rīgas uz Viļņu lido arī Latvijas aviokompānija „airBaltic”. No pirmdienas līdz piektdienai „airBaltic” lidojumus veic trīs reizes dienā un pa vienam sestdien un svētdien.

 

Šobrīd no lidostas „Rīga” iespējams doties uz 60 tiešajiem galamērķiem. Lidostā „Rīga” operē 17 aviokompānijas („airBaltic”, „KLM”, „FlyLAL”, „Czech airlines”, „SAS”, „Finnair”, „Lufthansa”, „Aeroflot”, „Austrian”, Uzbekistan airways”, „LOT”, „LatCharter”, „Turkish airlines”, „Ryanair”, „easyJet”, „Aerlingus”, „Norwegian”), no kurām četras ir zemo cenu lidsabiedrības.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: